Slim compliance

Het Vertrouwensnetwerk bestaat dankzij het wederzijds vertrouwen van de gebruikers. Dat vertrouwen moet altijd worden bevestigd.

Daarom vraagt ​​MYOBI van gebruikers om aantoonbaar compliant te zijn met het TTP-policy; de mores of regels van het spel op het vertrouwensnetwerk.

Dit alles wordt verder uitgewerkt in het Accountability Seal Policy van het TTP-policy. De directie van een bedrijf doet dit met behulp van een zelfverklaring die wordt gepubliceerd in het Accountability Seal Register.

De functionaris voor gegevensbescherming (FG) bevestigt – al dan niet – de zelfverklaring en MYOBI voert een test uit.

Wat is smart compliance?

Hoe kan smart compliance worden gebruikt?

Toepassingsgebieden

Het proces dat resulteert in een zelfverklaring is een vorm van smart compliance. Zoals eerder vermeld, zijn er baselines voor gegevensbescherming voor informatiebeveiliging opgesteld op basis van wetgeving en best practices.

De baselines zijn zo ontwikkeld dat volwassenheidsniveaus kunnen worden bepaald en de tekst van een zelfverklaring is opgesteld.

Een bedrijf kan Duthler Associates verzoeken om desgewenst een geïntegreerde complianceaanpak te ontwikkelen en te implementeren.

Een nadere toelichting op de toepassingsgebieden is uitgewerkt in de factsheet.

Slim Compliance
Factsheet

Veelgestelde vragen

Use the button to use the MYOBI services.

MYOBI service desk or account management. You can contact them via servicedesk@myobi.eu.

Duthler Associates professionals are trained consultants.

Do you have more questions? Please contact the service desk or account management via +31 0(70) 362 18 07 or servicedesk@myobi.eu.

Legal Entity Management (LEM)
André Biesheuvel

Standaardisatie Board

De Standarization Board (SB) beheert gegevensdefinities, waaronder die van het Legal Entity Framework (LEF), in hun onderlinge samenhang op het MYOBI Vertrouwensnetwerk. De SB maakt

Lees meer »