Slim contracteren

Smart contracting richt zich op juridische operaties. Smart contracting volgt de contractlevenscyclus: contractportefeuille voorbereiden en organiseren, contracten sluiten, rechten en plichten beheren (contractbeheer) en conflicten beheren.

Smart contracting is een datagedreven applicatie, gericht op het bereiken van de doelgroepen van het bedrijf en het optimaliseren van operationele processen.

Wat is Smart contracting?

Door een aantal onderwerpen te noemen, geven we een indruk van hoe smart contracting de corporate bedrijfsjuridische functie ondersteunt.

Hoe kan smart contracting worden gebruikt?

Middelgrote en grote bedrijven passen smart contracting strategischer en tactischer toe met als doel de resultaten van de juridische bedrijfsvoering te optimaliseren.

Toepassingen

Een nadere toelichting op de toepassingsgebieden is uitgewerkt in de factsheet.

Smart Contracting
Factsheet

Veelgestelde vragen

Use the button to use the MYOBI services.

Bezoek dan onze servicedesk-website of neem contact met ons op via +31 0 (70) 362 18 07 of servicedesk@myobi.eu.

Duthler Associates professionals and First Lawyers attorneys are trained consultants. 

Heeft u meer vragen? Bezoek dan onze servicedesk-website of neem contact met ons op via +31 0 (70) 362 18 07 of servicedesk@myobi.eu.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Legal Entity Management (LEM)
André Biesheuvel

Standaardisatie Board

De Standarization Board (SB) beheert gegevensdefinities, waaronder die van het Legal Entity Framework (LEF), in hun onderlinge samenhang op het MYOBI Vertrouwensnetwerk. De SB maakt

Lees meer »