Wij zijn een Trusted Third Party

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) die een vertrouwensnetwerk beheert, bedrijven instaat stelt hun informatie ecosysteem te beheren, en vertrouwensdiensten en andere diensten faciliteert. Met behulp van deze dienstverlening krijgen bedrijven en personen controle over hun eigen bedrijfs- en persoonsgegevens en kunnen onder regie hun gegevens delen met anderen. Bedrijven en personen die gebruik willen maken van de MYOBI Vertrouwensnetwerk en vertrouwensdiensten accepteren de TTP-policy; de mores of ook wel de spelregels van het netwerk. MYOBI vervult de rol van digitale “notaris” en digitale “makelaar” en beheert de semantiek van gegevensdefinities. MYOBI is een op zichzelf staand bedrijf. De aandelen worden gehouden door een stichting administratiekantoor. MYOBI is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65258878. Het btw-nummer is NL856040575B01.

Neem contact met ons op!

Servicedesk

Het informatie ecosysteem bevat basisfunctionaliteiten van LEM. Met behulp van LEM creëert een bedrijf inzicht in zijn organisatie en die van zijn partners. Er ontstaat een informatie-ecosysteem.

Account management

Wij bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven met een omzet van meer dan € 20 miljoen. We zijn verheugd om met u te praten en te horen over uw behoeften.

Vacatures

Werken bij MYOBI betekent voor elkaar werken. Wil jij ook werken voor een betrokken, integer, ondernemend bedrijf? Bekijk snel onze vacatures.

Laatste nieuws

Accountability
André Biesheuvel

Wat zijn de volwassenheidsniveaus?

MYOBI hanteert een model om de niveaus van volwassenheid uit te drukken. MYOBI gebruikt hiervoor het volwassenheidsmodel van DNB als referentiemodel. Dit is een algemeen

Lees meer »
Accountability
André Biesheuvel

Wat is de Accountability Seal?

De Accountability Seal is een toepassing met behulp waarvan een organisatie van MYOBI externe verantwoording kan afleggen over zijn of haar niveau van compliance met

Lees meer »