Wij zijn een Trusted Third Party

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) die een vertrouwensnetwerk beheert, bedrijven instaat stelt hun informatie ecosysteem te beheren, en vertrouwensdiensten en andere diensten faciliteert. Met behulp van deze dienstverlening krijgen bedrijven en personen controle over hun eigen bedrijfs- en persoonsgegevens en kunnen onder regie hun gegevens delen met anderen.

Bedrijven en personen die gebruik willen maken van de MYOBI Vertrouwensnetwerk en vertrouwensdiensten accepteren de TTP-policy; de mores of ook wel de spelregels van het netwerk. MYOBI vervult de rol van digitale “notaris” en digitale “makelaar” en beheert de semantiek van gegevensdefinities.

MYOBI is een op zichzelf staand bedrijf. De aandelen worden gehouden door een stichting administratiekantoor. MYOBI is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65258878. Het btw-nummer is NL856040575B01.

Neem contact met ons op!

Servicedesk

Het informatie ecosysteem bevat basisfunctionaliteiten van LEM. Met behulp van LEM creëert een bedrijf inzicht in zijn organisatie en die van zijn partners. Er ontstaat een informatie-ecosysteem.

Account management

Wij bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven met een omzet van meer dan € 50 miljoen. We zijn verheugd om met u te praten en te horen over uw behoeften.

Vacatures

Werken bij MYOBI betekent voor elkaar werken. Wil jij ook werken voor een betrokken, integer, ondernemend bedrijf? Bekijk snel onze vacatures.