Wij zijn een Trusted Third Party

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) die een vertrouwensinfrastructuur beheert, vertrouwensdiensten en andere diensten levert en een facilitator is van een informatie-ecosysteem. Bedrijven en individuen krijgen zo de controle over hun eigen bedrijfs- en persoonsgegevens. MYOBI fungeert als digitale “notaris” en digitale “makelaar” en is directeur van de semantiek van gebruikte gegevensdefinities.

Bedrijven en individuen die gebruik willen maken van de Trust Infrastructure en Trust Services en willen deelnemen aan het Informatie-ecosysteem, accepteren de regels van MYOBI. Deze regels zijn vastgelegd in het TTP-beleid. Een samenvatting van de belangrijkste spelregels vind je op deze website.

MYOBI is een op zichzelf staand bedrijf. De aandelen worden gehouden door een stichting van trustkantoren. MYOBI is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65258878. Het btw-nummer is NL856040575B01.

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) en zorgt ervoor dat bedrijven en personen controle houden over hun bedrijf en persoonsgegevens.

Formeel