Wij zijn een Trusted Third Party

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) die een vertrouwensinfrastructuur beheert, vertrouwensdiensten en andere diensten levert en een facilitator is van een informatie-ecosysteem. Bedrijven en individuen krijgen zo de controle over hun eigen bedrijfs- en persoonsgegevens. MYOBI fungeert als digitale “notaris” en digitale “makelaar” en is directeur van de semantiek van gebruikte gegevensdefinities.

Bedrijven en individuen die gebruik willen maken van de Trust Infrastructure en Trust Services en willen deelnemen aan het Informatie-ecosysteem, accepteren de regels van MYOBI. Deze regels zijn vastgelegd in het TTP-beleid. Een samenvatting van de belangrijkste spelregels vind je op deze website.

MYOBI is een op zichzelf staand bedrijf. De aandelen worden gehouden door een stichting van trustkantoren. MYOBI is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 65258878. Het btw-nummer is NL856040575B01.

Werken bij MYOBI

Werken bij MYOB betekent voor elkaar werken. Wil jij ook werken voor een betrokken, integer en ondernemend bedrijf?

Laatste nieuws

Accountability
André Biesheuvel

Wat zijn de volwassenheidsniveaus?

MYOBI hanteert een model om de niveaus van volwassenheid uit te drukken. MYOBI gebruikt hiervoor het volwassenheidsmodel van DNB als referentiemodel. Dit is een algemeen

Lees meer »
Accountability
André Biesheuvel

Wat is de Accountability Seal?

De Accountability Seal is een toepassing met behulp waarvan een organisatie van MYOBI externe verantwoording kan afleggen over zijn of haar niveau van compliance met

Lees meer »

Abonneer op onze nieuwsbrief

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) en zorgt ervoor dat bedrijven en personen controle houden over hun bedrijf en persoonsgegevens.

Formeel