Partners

Met behulp van MYOBI’s Trust Infrastructure and Trust Services biedt Duthler Associates Smart contracting en Smart compliance services. Slim beheer maakt contractbeheer mogelijk.

Duthler Associates

“Wij zijn gericht op het optimaliseren en verder rationaliseren van uw bedrijfsjuridische functie. De kwaliteit van uw juridische functie gaat omhoog. De jaarlijkse kosten gaan naar beneden. Soms wel met zo’n 30%.

Onze IT-services en juridische modellen worden toegepast in de levenscycli van het opstellen, executeren en beheren van contracten. Zo is uw juridische functie effectiever en kostenefficiënter te organiseren”.

First Lawyers

First Lawyers maakt gebruik van de vertrouwensinfrastructuur van MYOBI. MYOBI is een Trusted Third Party, die een vertrouwensinfrastructuur biedt met de noodzakelijk bouwstenen die dit proces van contracteren mogelijk te maken.

First Lawyers heeft contractportfolio’s ontwikkeld, waarmee de bedrijfsjuridische functie wordt geoptimaliseerd door getrainde interne medewerkers of externe juridische professionals.

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) en zorgt ervoor dat bedrijven en personen controle houden over hun bedrijf en persoonsgegevens.

Formeel