Naleving aantonen

Om er zeker van te zijn dat gegevens veilig kunnen worden gedeeld, moeten bedrijven verantwoordelijk zijn voor hun naleving van wettelijke verplichtingen inzake gegevensbescherming en informatiebeveiliging. Deze wettelijke verplichtingen maken deel uit van de overeenkomsten waaronder zij gegevens met elkaar delen. Deze afspraken zijn opgenomen in het TTP-beleid. Onderdeel van het TTP-beleid is de relevante generieke baseline en het Accountability Seal-beleid.

Bedrijven geven in het Accountability Seal register aan dat ze aantoonbaar voldoen aan gemaakte afspraken en wat hun volwassenheidsniveau is. Ze kunnen het volwassenheidsniveau laten bevestigen door MYOBI.

Gebruik generieke baseline gegevensbescherming en informatieveiligheid

Gebruik van het Accountability Seal-register op basis van een zelfverklaring

Pas volwassenheidsniveaus toe op uw bedrijfsspecifieke situatie

Laat uw eigen verklaring bevestigen door MYOBI en publiceer deze in het Accountability Seal-register

Veelgestelde vragen

Het Accountability Seal is een applicatie waarmee een MYOBI organisatie externe verantwoording kan afleggen voor zijn of haar niveau van compliance van dit TTP-policy en voor uitbreidingen om te voldoen aan specifieke wetgeving, beleidsregels en contracten voor specifieke interessegebieden. Organisaties met het Accountability Seal zijn transparant over het niveau van naleving dat gebruikers van MYOBI en de samenleving kunnen verwachten. Lees meer.

QUESTIONS OR INTERESTED? Please, CONTACT SALES

+31 (0) 70 362 18 07

MYOBI is een Trusted Third Party (TTP) en zorgt ervoor dat bedrijven en personen controle houden over hun bedrijf en persoonsgegevens.

Formel