Onze toepassingen

Bedrijven gebruiken MYOBI om hun bedrijfsactiviteiten, bedrijfsprocessen, contracten en het afleggen van verantwoording te optimaliseren. Onze servicedesk en het accountmanagement helpen u graag bij het maken van bijvoorbeeld een businesscase.

Bekijk op deze pagina onze toepassingen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor bijvoorbeeld een afspraak en/of het inplannen van een demo.

Nog geen gebruiker? Registreer kosteloos

Om van de toepassingen gebruik te kunnen maken, is het nodig dat bedrijven zich registreren. Door gebruiker te worden van MYOBI kan het bedrijf aanvullende toepassingen en ondersteuning afnemen.

Onze toepassingen

Organiseren van verantwoording

MYOBI maakt het voor gebruikers van het bedrijf mogelijk om verantwoordelijk te zijn voor het organiseren van de naleving van wettelijke en contractuele gegevensbescherming (AVG) en informatiebeveiligingsverplichtingen. MYOBI biedt bedrijven meer zekerheid over de verwachtingen van de toezichthouder.

Legal Entity Management

Uzelf en uw partners kennen zijn randvoorwaarden om zaken te doen, samen te werken en data te verwerken. Met behulp van Legal Entity Management (LEM) beheren bedrijven hun eigen persoons- en bedrijfsgegevens en maken bedrijven afspraken met hun partners over het delen van hun gegevens.

Smart contracting

Door gebruik te maken van smart contracting is een bedrijf effectiever georganiseerd richting medewerkers, leveranciers en klanten en kostenefficiënter (besparing tussen 20%30% van de huidige operationele kosten voor contracting en contractmanagement).

Trainingsprogramma's

Iedere gebruiker krijgt automatisch een leeromgeving inclusief trainingsprogramma's. Zoals, het vertrouwensnetwerk, het organiseren van verantwoording, kennismanagement en de bedrijfsjuridische functie met smart contracting.

Veelgestelde vragen

Door lid te worden van Vertrouwensnetwerk en in uw omgeving de toepassingen te selecteren.

De kosten van de toepassingen vindt bij licenties.

Onze servicedesk en account management. Zij kunnen u doorverwijzen naar professionals die zijn aangewezen.

Via uw omgeving vraagt u professionele hulp op afroep met de knop: “ondersteuning nodig”.

Heeft u meer vragen? Bezoek dan onze servicedesk website.

Smart contracting
André Biesheuvel

Wat is het nut van contractportfolio’s?

Door de juridisch professionals van Duthler Associates. Een goed georganiseerde bedrijfsjuridische functie maakt integraal onderdeel uit van alle bedrijfsonderdelen (afdelingen) van een organisatie. Deze is

Lees meer »