Smart contracting

Juridische professionals ondersteunen bedrijven bij het optimaliseren van hun bedrijfsjuridische functie met behulp van smart contracting.

Door smart contracting toe te passen is een bedrijf effectiever georganiseerd richting medewerkers, leveranciers en klanten. Ook levert het een besparing op  (tussen 20% – 30% van de huidige operationele kosten voor contracteren en contractmanagement).

Wat krijgt u?

In deze factsheet is een nadere toelichting op smart contracting uitgewerkt.

Nog geen gebruiker? Registreer gratis

Om van de diensten gebruik te kunnen maken is het nodig dat bedrijven zich registreren. Als gebruiker van MYOBI heeft u tevens toegang tot professionele diensten, zoals smart contracting en het faciliteren van het organiseren van compliance.

Veelgestelde vragen

Allereerst dient u zich te registeren. Nadat u het registratieproces heeft doorlopen kunt u in uw omgeving de service smart contracting selecteren.

Mocht u (nog) geen licentie hebben afgenomen, dan kan uw bedrijf in beperkte mate gebruik maken van het vertrouwensnetwerk en smart contracting. U kunt in maximaal 3 contractprocessen participeren en kunt geen contractprocessen initiëren.

De licentiekosten is gebaseerd op de jaaromzet van een bedrijf:

  1. Omzet tot € 1 miljoen betaalt € 49 per maand;
  2. Omzet tot € 10 miljoen betaalt € 125 per maand;
  3. Omzet tot € 20 miljoen betaalt € 300 per maand;
  4. Omzet vanaf € 20 miljoen dient een offerte aan te vragen.

De juridisch professionals van Duthler Associates en/of de advocaten van First Lawyers ondersteunen u graag. U kunt rechtstreeks contact opnemen.

Ook kunt u onze servicedesk raadplegen.

Heeft u meer vragen? Bezoek dan onze servicedesk website.

Smart contracting
André Biesheuvel

Wat is het nut van contractportfolio’s?

Door de juridisch professionals van Duthler Associates. Een goed georganiseerde bedrijfsjuridische functie maakt integraal onderdeel uit van alle bedrijfsonderdelen (afdelingen) van een organisatie. Deze is

Lees meer »